Klinikkens adresse


Vestergade 21, 1 sal
4600 Køge

For parkeringsregler se: https://www.koege.dk/parkering

Der er let adgang med offentlige transportmidler.  Vi ligger 5 minutters gang fra Køge Station hvor der ankommer S-tog hver 10. minut samt regionaltog fra Roskilde, Næstved og Stevns samt busser fra hele omegnen.


Kontakt

Drejer din henvendelse sig om en patient/dit barn skal du oprette barnet via www.lægevejen.dk, så det bliver muligt at sende sikre e-mails. Du opretter “Ny bruger” (øverst i højre hjørne) og så kommer du til en side hvor du nederst kan oprette dit barn og laver adgangskode, som er unik for hvert familiemedlem. Desværre er det endnu ikke muligt at medsende scan og fotos. Alle tilknyttet klinikken bedes oprette barnet, da vi ellers ikke kan sende e-mail til jer.

Andre henvendelser sender I til et af nedenstående links. Undlad venligt at sende e-mail til flere af os samtidig om samme problem og send ikke e-mail hvis I også har lagt en besked på vores telefonsvarer. Det giver unødig forvirring og meget dobbeltarbejde. Og IKKE mail om patienter til de almindelige mailadresser.

BEMÆRK: Det er normalt  ikke muligt at bestille tid via e-mail. Du bedes i stedet kontakte os på telefon så ringer vi op og finder noget der passer jer og os.  Ved alle henvendelse på telefon skal i huske barnets CPR nummer og et telefonnummer, hvor man skal kunne træffe jer.


Du kan sende os en e-mail via din egen emailklient, men husk er der personhenførbare data skal i bruge Lægevejen.dk. Send kun til en af os. Det er sker ofte at vi alle arbejder på samme sag og det er ikke frugtbart.

SEND SEKRETÆREN EN E-MAIL
SEND LÆGEN EN E-MAIL
SEND SYGEPLEJERSKEN EN E-MAIL

Lægen kan kun kontaktes om rent lægelige spørgsmål


© 2013 Børnelæge Anita Hansen. Alle Immaterielrettigheder forbeholdes